Τα E.L. Εurolang Private Institute

Αν είστε γονείς που θέλετε να αισθάνεστε σίγουροι ότι το παιδί σας θα ξεκινήσει την εκμάθηση Αγγλικών αποκτώντας τις πιο σωστές βάσεις, αν είστε μαθητές ή φοιτητές που θέλετε τώρα να τελειοποιήσετε τα Αγγλικά σας για τις σπουδές σας στο εξωτερικό, αν είστε εργαζόμενοι που θέλετε να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας για να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας, έχετε ένα νέο σχολείο με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης που εξειδικεύεται στην Αγγλική γλώσσα και την άριστη εκμάθησή της.

Ο Όμιλός μας ειδικεύεται στη μελέτη των παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από το 2015. Το 2018 διευρύναμε τους ορίζοντές μας και στη εκμάθηση ξένων γλωσσών. Τα πρωτότυπα και εμπνευσμένα προγράμματά μας έχουν δημιουργηθεί για να παράγουν επιτυχόντες στις εξετάσεις ανώτερων πτυχίων Ξένων Γλωσσών.
Η επιτυχία αυτή δεν είναι βέβαια τυχαία. Βασίζεται στην πολύχρονη εμπειρία του ομίλου μας στον τομέα της εκπαίδευσης αλλά και στον επαγγελματισμό που αποπνέουν οι συνεργάτες μας.

Τα μαθήματά μας είναι μαθήματα συμμετοχής και επικοινωνία που δίνουν τροφή και σκέψη.

Χρησιμοποιούμε πρωτοποριακές τεχνικές και δίνουμε έμφαση στην επικοινωνία που κάνουν τα μαθήματά μας χαρούμενα και ζωντανά.

Το σύνθημά μας είναι απολαύστε τη μάθηση. Όταν εγγραφείτε για μαθήματα ξένων γλωσσών στα E.L. Εurolang Private Institute θα μάθετε ξένες γλώσσες με ένα ιδιαίτερα εύκολο, χαλαρωτικό και αποτελεσματικό τρόπο. Παρέχουμε επίσης υποστήριξη στους μαθητές με ιδιωτικά μαθήματα.

Η ποιότητα είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα. Η διδασκαλία με ειδικές μεθόδους διδασκαλίας και το υψηλής ποιότητας διδακτικό υλικό κάνουν την εκμάθηση εύκολη. Για όλες τις ηλικιακές ομάδες, από μαθήματα μικρών μέχρι επιχειρηματικά μαθήματα, από μαθητές μέχρι ενήλικες.

Στόχος μας είναι, πέρα από τα πτυχία, να μάθουν όλοι οι σπουδαστές μας, να μιλάνε με άνεση την Αγγλική Γλώσσα.

Τα προγράμματα του E.L. Εurolang Private Institute είναι άλλη μία μοναδική παροχή με την οποία προσφέρουμε στους φοιτητές μας ενισχυτική διδασκαλία με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες στη Συνομιλία, τη Γραμματική και το Λεξιλόγιο.

Στεκόμαστε με ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του κάθε μαθητή.

Σε μας οι γλώσσες.... δεν είναι πια «ξένες»! για υψηλές επιδόσεις ελάτε στα E.L. Εurolang Private Institute.

  1. Γιατί στόχος μας είναι η επιτυχία σας!!!
  2. Προετοιμασία για όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας
  3. Σύγχρονη μέθοδος διδασκαλίας με ολιγομελή τμήματα
  4. Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες μαθαίνουμε με διασκεδάζοντας
  5. Κέρδισε χρόνο & χρήμα! Εξασφάλισε το αποτέλεσμα!
  6. 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
  7. Άνετοι και σύγχρονοι χώροι διδασκαλίας με κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον για μια ευχάριστη και δημιουργική μάθηση.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ E.L. Εurolang Private Institute

Ο άρτια σχεδιασμένος τρόπος διδασκαλίας είναι βασισμένος στη χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού ο οποίος είναι διαθέσιμος τόσο στους καθηγητές όσο και στους μαθητές μας. Κάθε αίθουσα έχει ηλεκτρονικό υπολογιστή συνδεδεμένο με προτζέκτορα. Το μάθημα είναι ευχάριστο και δημιουργικό.

Διαδραστικός Πίνακας

Το τελευταίο τεχνολογικό επίτευγμα στο χώρο της διδασκαλίας είναι ο διαδραστικός πίνακας (smart board). Σε μια εποχή όπου κάθε παιδί έρχεται σε επαφή με διάφορα gadgets και ξέρει να χειρίζεται ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή από εξαιρετικά νεαρή ηλικία δεν θα μένουμε στον κλασικό μαύρο πίνακα.
Ο διαδραστικός πίνακας βοηθά τον καθηγητή να αποδώσει και τον σπουδαστή να κατανοήσει το μάθημα με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Οι μαθητές μας αντιμετωπίζουν τις ασκήσεις στον διαδραστικό πίνακα ως ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουν. Το τελικό βραβείο είναι η γνώση. Τι καλύτερο;

Γλώσσα Επικοινωνίας

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι πιο εύκολο να διαβάζεις ή να γράφεις μια ξένη γλώσσα παρά να την μιλάς. Εδώ εμείς κάνουμε τη διαφορά. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο "μιλάμε τη γλώσσα που διδάσκουμε". Μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας οι καθηγητές και οι μαθητές μας μιλούν μόνο τη διδασκόμενη γλώσσα ακόμη και τα πιο μικρά παιδιά μας. Αυτό είναι απαράβατος κανόνας για εμάς καθώς αποτελεί μια από τις βασικότερες αρχές μας.

Ταξίδια

Κάθε χρόνο πραγματοποιούμε εκδρομές και εκπαιδευτικές επισκέψεις με σκοπό να περνάμε ακόμη περισσότερο χρόνο με τους μαθητές μας και να μιλάμε αγγλικά μαζί τους ώστε να γίνουν κομμάτι της καθημερινότητας τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε εκδρομές που έχουν πραγματοποιηθεί...Λονδίνο-Παρίσι (κάθε χρόνο αρχές Ιουλίου),Πλανητάριο,The Ranch, The adventure park κ.α

Καλλιτεχνικό εργαστήρι

Έχουμε καθιερώσει ένα Σάββατο το μήνα να κάνουμε καλλιτεχνικό εργαστήρι. To Εργαστήρι Θαυμαστού Κόσμου όπως ονομάζεται κάθε φορά είναι διαφορετικό. Για 2 ώρες τα παιδιά μαζί με εμάς καλούνται να δημιουργήσουν μιλώντας στα Αγγλικά. Κάποια από τα καλλιτεχνικά εργαστήρια που εχουν πραγματοποιηθεί είναι, Μαγειρική:cup cakes,τόυρτα , Ζωγραφική: σε γυαλί,σε καπέλα,σε μπλουζάκια,σε τζιν Κατασκευές: πειράματα,φωτιστικά,κορνίζες κ.α Χειροτεχνία και πολλά ακόμα. Πραγματοποιούμε 7-8 εργαστήρια το χρόνο καθένα ξεχωριστό και διαφορετικό από τα άλλα.Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στα τελευταία μας νέα ή στην ενότητα wonder world workshop στο δεξί μέρος της κεντρικής μας σελίδας.