FRANCHISE E.L. Εurolang Private Institute

Οι συνεργάτες Franchise αποτελούν το βασικό συστατικό για την επιτυχία των φροντιστηρίων E.L. Εurolang Private Institute. Εάν είστε καθηγητής ξένων γλωσσών, εάν προσφέρετε δικά σας μαθήματα, τότε επωφεληθείτε από μια συνεργασία Franchise E.L. Eurolang Private Institute και δημιουργήστε το δικό σας φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην περιοχή σας. Απογειώστε το επιχειρηματικό σας όραμα μαζί μας, γιατί εμείς μπορούμε!


Το Franchise E.L. Eurolang Private Institute σας προσφέρει το τέλειο περιβάλλον για την επαγγελματική σας επιτυχία.

Για την αγάπη της Αγγλική γλώσσας: οι σπουδαστές γλωσσών παγκοσμίως εμπιστεύονται τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών E.L. Εurolang Private Institute για ένα πολύ καλό λόγο. Οι εξειδικευμένες μέθοδοι διδασκαλίας και οι φιλικοί, καταρτισμένοι εκπαιδευτές Αγγλικών εντυπωσιάζουν τους μαθητές με τα εκπληκτικά αποτελέσματά τους. Η ποιότητα είναι κορυφαία μας προτεραιότητα. Η διδασκαλία, οι ειδικές μέθοδοι διδασκαλίας και το υψηλής ποιότητας διδακτικό υλικό συμμορφώνονται με το κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες. Η εκμάθηση αγγλικών μπορεί να είναι τόσο εύκολη. Για όλες τις ηλικιακές ομάδες, από μαθήματα μωρών μέχρι επιχειρηματικά μαθήματα, από μαθητές μέχρι ενήλικες: Τα γλωσσικά μαθήματα των φροντιστηρίων E.L. Eurolang Private Institute προσφέρουν διασκέδαση και σπουδαίες εμπειρίες μάθησης.

Σε εμάς οι γλώσσες .... δεν είναι πια «ξένες»! για υψηλές επιδόσεις

Η προσωπική επαφή με τους ανθρώπους είναι σημαντική για το E.L. Εurolang Private Institute. Για να το επιτύχουμε , απαιτούμε δεσμευμένους και αξιόπιστους συνεργάτες franchisee σε διάφορες τοποθεσίες. Αν σας αρέσει να εργάζεστε με ευχάριστους ανθρώπους, να αισθανθείτε σαν στο σπίτι μιλώντας αγγλικά, να διδάσκετε ή να είστε ενεργός στον επιχειρηματικό κόσμο – τότε έχουμε ακριβώς τα ίδια συμφέροντα. Σας προσφέρουμε μία μορφή συνεργασίας συνεργασίας ως σύμπραξη Franchise για γλωσσικά μαθήματα υπό τη δική σας διεύθυνση.

Ελάτε να γίνετε μέλος της E.L. Eurolang Private Institute Franchise! Μαζί μπορούμε να ανακαλύψουμε νέες αγορές και να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους στην περιοχή σας για να μάθουν Αγγλικά. Με εμάς μπορείτε να δημιουργήσετε τη δουλειά των ονείρων σας καθώς αυτοαπασχολείστε και εργάζεστε ανεξάρτητα, ότι είναι πιο κατάλληλο για εσάς: με ευέλικτο ωράριο εργασίας και ευχάριστα παιδιά με υψηλό κίνητρο, νέους ή ενήλικες, στις αίθουσες διδασκαλίας. Μπορείτε να είστε το δικό σας αφεντικό και ταυτόχρονα μέρος μια επιτυχημένης εταιρείας.

Είστε τέλειοι για μας
Δέσμευση, επικοινωνία, αποφασιστικότητα – στο E.L. Eurolang Private Institute προσφέρουμε την υψηλής ποιότητας ιδέα franchise σε ειδικευμένους ανθρώπους που είναι συμβατοί μαζί μας. Οι επιτυχημένοι συνεργάτες μας περιλαμβάνουν τους εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών και τους επιχειρηματίες.

Είμαστε εκεί για σας όταν μας χρειαστείτε
Ο πάροχός σας Franchise E.L. Eurolang Private Institute βρίσκεται δίπλα σας ως αξιόπιστος συνεργάτης. Σας στηρίζουμε από τη δημιουργία του επιχειρηματικού σας σχεδίου για εκπόνηση των δικών σας γλωσσών E.L. Eurolang Private Institute. Επιπλέον, σας παρέχουμε σεμινάρια και μαθήματα κατάρτισης, στρατηγικές συμβουλές, αποδεδειγμένη ιδέα διδασκαλίας, εκπαιδευτικό υλικό υψηλής ποιότητας, μεγάλη τεχνογνωσία και τα εγχειρίδια λειτουργίας του φροντιστηρίου σας.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε προσωπικά! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Όλοι... στα «E.L. EUROLANG Private Institute» έρχονται!

Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με Ευρωπαϊκά standards, το 2013!

Τα «E.L. EUROLANG Private Institute» δεν είναι κοινά Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Είναι πετυχημένα, με 100δες σπουδαστές το καθένα, συνήθως από τα μεγαλύτερα στις περιοχές που δραστηριοποιούνται!

Προφίλ υποψηφίου Franchisee

Ο franchisee «E.L. EUROLANG Private Institute», άνδρας ή γυναίκα, έχει πάθος και όραμα. Είναι ο άνθρωπος που πιστεύει στην ομαδική δουλειά. Αγαπά την εκπαίδευση. Θέλει να δουλεύει σ΄ ένα συνεργατικό δίκτυο, με σχέσεις ακεραιότητας και διαφάνειας. Δυναμικός και ικανός, ξεχωρίζει ως προσωπικότητα στο χώρο του.

Μέσα σε μια συμβιωτική σχέση, συνεισφέρει ενεργά στη «συλλογική νοημοσύνη» του Εκπαιδευτικού Ομίλου E.L. EUROLANG Private Institute.

Επιπλέον, θα πρέπει να είναι διατεθειμένος/η να δεσμευτεί full-time με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών (κατά μέσον όρο 6-8 ώρες, ημερησίως).

Ισχυρό Marketing

Site πολύ υψηλής επισκεψιμότητας

(www.eurolangeu.com): 200.000 επισκέψεις το χρόνο

Ραδιοφωνικά σποτ με επώνυμες «φωνές»

Internet Campaigns

Ενημερωτικά έντυπα

Διαγωνισμοί

360

Η πιο πειστική διαφήμιση «E.L. EUROLANG Private Institute»: το word of mouth των επιτυχόντων μας στις Εξετάσεις Πτυχίων Γλωσσών, κάθε χρόνο, και των αποφοίτων μας! «E.L. EUROLANG Private Institute» ακολουθεί την πλέον σύγχρονη μορφή επικοινωνίας που ακολουθούν οι σπουδαιότεροι διαφημιζόμενοι σε διεθνές επίπεδο. Την επικοινωνία 360ο.

Για περισσότερες πληροφορίες

Eπικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία η και πληροφορία και αν χρειάζεστε όσο αφορά το franchise.
Είμαστε στη διάθεση σας!

Επικοινωνία