ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ EUROLANG

Πρόγραμμα για παιδιά 3-7 Χρονών

Τα παιδιά είναι γλωσσικές ιδιοφυϊες. Είναι απλώς αξιοζήλευτο πόσο γρήγορα και εύκολα οι νέοι μας μαθαίνουν αγγλικά. Πολλές μελέτες και ακόμα πιο ικανοποιημένοι γονείς επιβεβαιώνουν ότι τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής ενός παιδιού μπορεί να μάθει μια ξένη γλώσσα με απροσδόκητα αβίαστο τρόπο και χωρίς έμφαση. Στα μαθήματα για μικρά παιδιά που προσφέονται από τα E.L. Eurolang Private Institute συνδυάζουμε αυτή τη πολύτιμη ικανότητα με πολλές διασκεδαστικές και θετικές εμπειρίες. Τα παιδιά μεγαλώνουν δίγλωσσα, συναντούν νέους φίλους, είναι σε θέση να συμμετάσχουν σε συνομιλίες και να αποκτήσουν ένα πρόωρο πλεονέκτημα για μεταγενέστερα στη ζωή τους.

Πρόγραμμα για παιδιά 8-16 Χρονών

Ενθαρρύνετε τους μαθητές των σχολείων. Τα μαθήματα E.L. Eurolang Private Institute για τους μαθητές του σχολείου έχουν ως στόχο να ενθαρρύνουν, να υποστηρίξουν και να προετοιμάσουν τα παιδιά μας για τα επόμενα χρόνια στο σχολείο. Τα μαθήματα Αγγλικής γλώσσας στο E.L. Eurolang Private Institute είναι φιλικά και χαλαρά, ενώ τα διδακτικά υλικά είνια ιδιαίτερα ελκυστικά και υψηλής ποιότητας. Η μεθοδολογία μας βασίζεται στο σύστημα της απόκτησης γλωσσικών γλωσσών, μαθαίνοντας με όλες τις αισθήσεις – μέσα από το παιχνίδι, το τραγούδι, την κίνηση, τη ζωγραφική και το γέλιο. Προσδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στην κατανόηση των αγγλικών και στην ομιλία της γλώωσας χωρίς περιορισμούς.

Πρόγραμμα για φοιτητές

Τα Αγγλικά είναι απαραίτητα στη σημερινή παγκόσμια κοινωνία. Είναι η γλώσσα των επιχειρήσεων , του διαδικτύου, των σπουδών και του σύγχρονου πολιτισμού. Η αυτοπεποιήθηση στη χρήση των Αγγλικών είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει να φτάσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας στις σπουδές και στη ζωή σας.

Στα Eurolang είμαστε σε θέση να σας φέρουμε πιο κοντά στα Αγγλικά και να σας δώσουμε την δυνατότητα να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις εκπαιδευτικές σας προοπτικές.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας και να σας δείξουμε το σωστό δρόμο για ένα επιτυχημένο μέλλον. Τα μαθήματά μας και οι διαδικτυακοί πόροι μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για ανθρώπους της ηλικίας σας, ενώ θα μάθετε τη γλώσσα μαζί με άλλους φοιτητές σαν και εσάς.

Τώρα μπορείτε να θέσετε ισχυρές βάσεις για το μέλλον σας!!!

Πρόγραμμα για ενήλικες

Οι άνθρωποι που μιλούν αγγλικά παίρνουν πολύ περισσότερα από τη ζωή. Εμείς στο E.L. Eurolang Private Institute προετοιμάζουμε μεμονωμένα τα μαθήματα γλωσσών μας στις διαφορετικές ανάγκες των συμμετεχόντων. Εκπαιδευτείτε σαν ενήλικες Ξέρεις Αγγλικά αλλά δυσκολεύεσαι να τα μιλήσεις; Θα μάθεις να χρησιμοποιείς τα Αγγλικά: Για να επικοινωνείς με γνωστούς και φίλους στο εξωτερικό Για να ταξιδέψεις στο εξωτρικό Για τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες στο εξωτερικό Για να χρησιμοποιείς το Internet με μεγαλύτερη άνεση Για να πραγματοποιείς πιό εύκολα online αγορές Και όλα αυτά με το νέο βιβλίο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των ενηλίκων. Κάνε λοιπόν Restart στα Αγγλικά σου και η επικοινωνία θα γίνει πιο εύκολη από ποτέ!

Πρόγραμμα για τον κόσμο της εργασίας

Αγγλικά με διασκέδαση για καθημερινή ζωή και ταξίδια και μαθήματα αγγλικών με χαλαρό ρυθμό για άτομα που δεν βιάζονται. Με τα μαθήματα E.L. Eurolang Private Institute μπορείτε να χρησιμοοποιήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας όσο το δυνατόν πιο ουσιαστικά και ευχάριστα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Eπικοινωνήστε μαζί για οποιαδήποτε απορία και αν έχετε σχετικά με τα προγράμματα μας.
Είμαστε στη διάθεση σας!